Indfald og udfald, tanker og tilbud. Kvit og frit i lejlighedsvise nyhedsbreve.
Følg med: Skriv navn og adresse herunder og modtag Jeronimus' epistler...

Jazz

blakeyblesere

  

Jeronimus ApS laver jazz: Koncerter på caféer, restauranter, i kirker og kulturinstitutioner eller en hel jazzfestival. Vi finder og engagerer udvalgte professionnelle bands, supplerer med præsentationsmateriale og sørger for at  det hele klapper som aftalt. Og vi rådgiver om, hvordan man får det til at hænge sammen – kunstnerisk og økonomisk. Med ti års erfaring som restaurantør og jazzbooker kender vi nøje til udfordringerne ved at skabe succes. Det er ikke nok, at det swinger - kassen skal også klinge...

 Siden midten af 00'erne har Allan Aistrup arrangeret jazzkoncerter, først på Fyn, hvilket indbragte ham den ærefulde ”Fynske Jazzpris”, og siden på Sjælland og lidt i Jylland, vel efterhånden mere end 100 koncerter med danske og udenlandske jazzmusikere. Den største enkelte opgave har været at organisere de seneste tre års sommerjazzfestivaler i Sorø med en snes koncerter på 15 forskellige spillesteder.

Musikere og bands hjælper vi gerne med tekst og pr-materiale f.eks i forbindelse med lancering af nye albums, oplæg til turneer, branding af bandet m.m. - ligesom vi kan bidrage med råd om mulighederne for at få del i kunststøtteordninger m.v.

Det er livslangt kendskab og kærlighed til jazz, der driver værket. Fra begyndelsen af 1960'erne – i korte bukser og med en sodavand – tilbragte Allan Aistrup lange nætter i det gamle Jazzhus Montmartre, hvor den ene udødelige stjerne efter den anden spillede. Snart skaffede han sig klaverundervisning hos legendariske Atli Bjørn og kom til at spille be-bop amatørjazz på snuskede københavnske værtshuse. Den flygtige top af karrieren var et enkelt nummer sammen med Stuff Smith en søndag i Vingården. Siden har han opsøgt jazz verden over og lever som lykkeligt jazzvrag med sit klaver, sin samling vinylplader og jazzen strømmende fra morgen til nat.

Musikglæden gælder også andre genrer, og Aistrup har faktisk arrangeret enkelte klassiske koncerter og nyder også at arbejde med revy- og cabaretkunstnere.

Og prisen? Tjaeh, der er selvfølgelig forskel på et bigband og en duo. Kontakt Jeronimus (7446 6770 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) og hør nærmere.